26.7.2019

Kesää pikkutassuissa


Vihdoin sain käsiteltyä aimo annoksen varsin vauhdikkaita kuvia valmiiksi. Ulkoilukuvat on otettu kun pennut olivat kuuden viikon ja kolmen päivän ikäisiä.


 Pennut nauttivat täysin rinnoin seikkailemisesta ja leikkimisestä. Aamuisin käy jo aikamoinen vipinä, kun kolmikko juoksee rinkiä olohuoneessa.


 Kesä on kyllä koiranpennuille mukavaa aikaa, kun luonto tarjoaa paljon seikkailtavaa. Tällä hetkellä helteet ovat kyllä vähän turhan kuumat koko corgiporukalle.




 Ja koska mökkeily kuuluu kesään, käväistiin mökilläkin pentujen kanssa. Pentuja vähän kyllä ihmetytti, kun aikuiset innostuivat rallittamaan ympäriinsä. Tää pentujengi alkaa olla jo aika tottuneita autossa matkailijoita.


Mayan kasvattaja ja pentueen isän Nikin omistaja Piia käväisi katsomassa pentuja, ja kuuden viikon ja neljän päivän ikäisistä otettiin seisotuskuvat. On se vaan helppoa, kun on kokenut apulainen. Kiitos Piia!


Nimetkin urospennuilla on, mutta narttupennun kohdalla mietitään kahden välillä... Huomenna tulee seitsemänviikkoisten kuvat!